Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä
Toimitusehdot lyhyesti:

 1. Kuluttajilla on lain mukainen 14 päivän palautusoikeus tuotteille.
 2. Varastotuotteiden toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä tbone.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info@tbone.fi .
 4. Tbone.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy tbone.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, tavaran toimittajasta johtuvista virheistä tai muusta vastaavasta tbone.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

Tbone.fi on T-bone Company Oy:n (2892631-5) ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan T-bone Company Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. T-bone Company Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta.

 

 1. Toimitusaika

Varastotuotteidemme toimitusaika on 1 – 3 työpäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika 2-3viikkoa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 1. Toimitustavat

Käytämme toimituksiin postin palveluita. Ennen kassalle siirtymistä asiakkaalla mahdollisuus valita postin eri toimitustavoista. Toimituksen hinta määräytyy asiakkaan valitsemasta toimitustavasta.

Kuluttajien vaihtoehtoina ovat: Postin kotipaketti 20€ (toimitetaan antamaasi osoitteeseen), postin postipaketti 9,90€ (toimitetaan lähimpään noutopisteeseen). HoReCa asiakkaat voivat myös noutaa tilaamansa tuotteet suoraan varastolta, kysy lisätietoja tästä.

Maksutavat

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

 

 1. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@tbone.fi .

Tuotteet palautettava t-bone company oy:n osoitteeseen:

Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo, Suomi.

 

Asiakas on velvollinen maksamaan palautuskulut.
Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

 

 1. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@tbone.fi

 

 1. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@tbone.fi .Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös tbone.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

 1. Yhteystiedot

T-bone Company Oy
Finnoonlaaksontie 7
02270 Espoo

puh. 0400 410 794

sähköposti: info@tbone.fi